Ingezonden persbericht


Persbericht

HP helpt klanten hun computer opnieuw in te richten met nieuwe thin computing-oplossingen

Amstelveen, 23 november 2009 - HP breidt zijn thin computing-portfolio uit met nieuwe, innovatieve thin clients en geïntegreerde virtualisatie-oplossingen die gemakkelijker te hanteren beter beveiligd, betrouwbaarder zijn en een superieure gebruikservaring bieden.

"Bedrijven en educatieve instellingen zijn continu op zoek naar alternatieven voor traditioneel personal computing, zoals client virtualisatie of multi-seat computing die gebruikers gemakkelijker kunnen installeren en beheren, waardoor de oplossingen hen helpen om uitdagingen in de bedrijfsvoering het hoofd te bieden," aldus Carl Snyman, vice president van Personal Systems Group bij HP EMEA. Klanten erkennen dat HP de enige provider is die complete thin computing oplossingen kan ontwikkelen, uitrollen en beheren met een uitgebreid portfolio van hardware, software en diensten dat tegemoet komt aan de IT-behoeftes van gebruikers."

Kosten gereduceerd en toegenomen efficiëntie met HP

JetBlue Airways in New York had een manier nodig om lange termijn-kosten voor technologie op het vliegveld te verminderen en de beveiliging te verbeteren. "Op het gebied van onderhoud en kosteneffectiviteit was het thick client-model niet houdbaar voor ons. We hebben ons gerealiseerd dat efficiëntie en hanteerbaarheid toe moesten nemen om kosten terug te brengen," zegt Pat Thompson, directeur IT Operations bij JetBlue Airlines.

Het bedrijf heeft bijna 1400 HP thin clients geïnstalleerd die worden ondersteund door JetBlue's centrale datacenter en door 25 HP ProLiant blades servers. Vandaag gebruiken meer dan 12.000 JetBlue medewerkers de HP thin clients bij de ticketbalie, voor het inchecken van bagage buiten de terminals, bij de gate en op back office locaties op het vliegveld. "Door onze beslissing om HP thin clients te gebruiken, verwachten we bijna 5 miljoen dollar te besparen over vijf jaar en zal klanttevredenheid ook toenemen.

Nieuwe thin computing-platforms leveren meer waarde en betere prestaties

HP introduceert nieuwe thin clients die zijn ontworpen om de gebruikervaring van virtualisatie voor de eindgebruiker te optimaliseren waardoor meer vermogen wordt geleverd en gebruiksgemak toeneemt.


· De nieuwe HP t5740 en HP t5745 Flexible Series Thin Clients zijn ontworpen om de beste computerervaring te leveren voor client-virtualisatie-oplossingen. De t5740 Flexible Series Thin Clients beschikt over Intel Atom N280 processors en een GL40 chipset, die zorgen voor een efficiënte en goede computerervaring met de betrouwbaarheid van een thin client. De HP Flexible Series Thin Clients zijn ontworpen om mee te groeien met het bedrijf, ze worden geleverd met acht USB 2.0 ports en optioneel een PCI-expansie module voor simpele upgrades. De HP Flexible Series voldoen ook aan ENERGY STAR®, EPEAT Silver en EuP Lot 6 eisen.


· De HP t5325 Essential Series Thin Client is een betaalbare, energiezuinige thin client-oplossing, die beschikt over een nieuwe interface met versimpelde setup en gebruikservaring. Ze bieden een combinatie van unieke kenmerken, lokale internettoegang en basale multimedia ondersteuning.


· Alle nieuwe HP Thin Clients beschikken over intuïtieve set-up tools die de configuratie terugbrengen tot een aantal makkelijke stappen. De ThinPro Setup Wizard voor Linux en HP Easy Config voor Windows helpen klanten om met een paar muisklikken de juiste configuraties te kiezen voor hun virtuele omgeving. HP thin clients beschikken ook over on-board opties die de plaatsing van nieuwe verbindingen, eigenschappen, lage bandbreedte add-ons en updates van afbeeldingen vanaf één centrale plaats naar duizenden thin clients automatiseert.

Ontdek de kracht van het datacenter op de desktop met nieuwe client-virtualisatie-oplossingen van HP

HP breidt de kracht van zijn Converged Infrastructure-strategie uit om klanten te helpen om de levering van client virtualisatie-oplossingen te verbeteren door toonaangevende oplossingen te leveren die servers, opslag, software en thin clients combineren met het leveren van diensten en ondersteuning. HP client virtualisatie-oplossingen leveren een gebruikerservaring van hoge kwaliteit, meer schaalbaarheid en betrouwbaarheid in een veilige omgeving voor een lage prijs.
· Drie nieuwe client-virtualisatie oplossingen die Citrix XenDesktop 4, Citrix XenApp en VMware View4 combineren met HP's portfolio van ProLiant servers, opslag en thin clients. Deze oplossingen leveren een serie van schaalbare en betaalbare oplossingen voor het MKB en grote bedrijven.


· HP Client Automation 7.8, onderdeel van HP's Business Service Automation software portfolio, is een bedrijfsbrede managementoplossing die Windows® 7 volledig ondersteunt zodat gebruikers gemakkelijk kunnen migreren naar een virtuele desktop-infrastructuur (VDI) en deze gedurende de hele levenscyclus kunnen beheren. Traditionele en virtuele gebruikersomgevingen kunnen worden beheerd, inclusief thin clients, virtuele back-end-infrastructuur en traditionele computers met bekende methodologie waarmee managementkosten en complexiteit worden verminderd. Gebruikers kunnen ook inventarisinformatie vinden die hen kan helpen om hun virtuele behoeften te herstructureren, aangezien gebruikersbehoeften kunnen veranderen.


· HP Technology Services heeft zijn aanbod op het gebied van implementatie, ondersteuning en opleiding uitgebreid om organisaties te helpen complexiteit en risico terug te brengen en een betrouwbaar pad te bieden richting virtualisatie:


· HP Transformation Experience Workshop helpt gebruikers om hun strategie voor virtuele oplossingen in kaart te brengen, ontwikkelt een roadmap en zorgt voor overeenstemming binnen het bedrijf tijdens een intensieve sessie van één dag.


· Met HP Business Benefit Workshop kunnen gebruikers voorafgaand aan de planningsfase de bedrijfsvoordelen van client virtualisatie en return-on-investment targets identificeren, kwantificeren en analyseren.


· Verbeterde HP Solution Architecture en Pilot Service zorgen voor succesvolle integratie van de client virtualisatie-oplossing naar de infrastructuur van de gebruiker, dankzij een duidelijke roadmap, architectonische blauwdruk en implementatie in fasen.


· HP Enterprise Services breiden de toegevoegde waarde van HP's client virtualisatie-oplossingen verder uit door gebruikersapplicaties en gegevens te hosten in een datacenter op afstand.


· De onlangs aangekondigde HP business computingbundels brengen end-to-end IT-deskundigheid binnen bereik van kleine bedrijven. De bundels, waaronder HP Thin Clients, HP ProLiant tower servers en Microsoft Windows® Server 2008 R2, leveren Windows desktops, bedrijfsapplicaties en toegang op afstand en zorgen voor een verbeterde beveiliging en kostenreductie. Prijs en beschikbaarheid(1)


· H t5740 Flexible Series Thin Client: EUR 459


· HP 5745 Flexible Series Thin Client EUR 402


· HP t5325 Essential Series Thin Clients: EUR 275 (1) Geschatte prijs. Daadwerkelijke prijs kan variëren per land.

Over HP

{0>About HP{0>HP creates new possibilities for technology to have a meaningful impact on people, businesses and society.HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij.The world's largest technology company, HP brings together a portfolio that spans printing, personal computing, software, services and IT infrastructure to solve customer problems.HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen.More information about HP (NYSE: HPQ)Meer informatie over HP (NYSE: HPQ)is available at http://www.hp.com.is te vinden op http://www.hp.com.
Noot voor redacties