Ingezonden persbericht


Uitnodiging

Poortwachtercentrum Haaglanden

23 november

Siemens Nederland N.V. te Den Haag



Poortwachtercentrum VNO-NCW Haaglanden houdt op maandag 23 november een bijeenkomst waarin bedrijven gelegenheid hebben om personeel aan te bieden aan bedrijven die versterking kunnen gebruiken (personeelsmarkt).

Leden en relaties van VNO-NCW West, kringen Den Haag, Westland-Delfland, Oostland en Delft ontvangen de uitnodiging. Zij, of degene die zich binnen hun organisatie bezighouden met personele zaken, zijn van harte welkom.

De bijeenkomst van het Poortwachtercentrum is van 11.30 tot 14.00 uur, bij Siemens in Den Haag.

Presentatie:

Eerder hebben wij u bericht dat staatssecretaris Jetta Klijnsma op 23 november een inleiding zou houden. Helaas zijn haar plannen veranderd. Zij zal een volgende keer onze gast zijn.

De Personeelsmarkt:
De kerngedachte is simpel: iemand die binnen de ene organisatie overtollig is of beperkt inzetbaar is, kan voor een andere van groot nut zijn. Tijdelijk of permanent.

Het Poortwachtercentrum wil daarmee fungeren als een platform van bedrijven en organisaties voor de herplaatsing van medewerkers die om welke reden dan ook, beter bij een andere werkgever op hun plaats zijn.

Aanmelding en voorbereiding:
U ontvangt hierbij matchingformulieren waarmee u medewerker(s) en/of werkplek(ken) kunt aanbieden. De "veilingmeesters" proberen hiermee tijdens de personeelsmarkt door middel van het principe "vraag-en-aanbod" een match te maken.

Wij verzoeken u ons uiterlijk 15 november te laten weten of u aan de bijeenkomst zult deelnemen via de link aan- of afmelden in de linkerkolom.

Voor een goede voorbereiding van de bijeenkomst is het noodzakelijk dat wij de matchingformulieren uiterlijk 18 november per fax of e-mail retour ontvangen. Bovendien is het raadzaam voldoende visitekaartjes mee te nemen. Deze worden o.a. gebruikt bij de personeelsmarkt.

Ook als u geen werkplek of medewerker kunt aanbieden, bent u van harte welkom op onze personeelsmarkten.

Als u nog vragen heeft over de procedure of nadere uitleg wenst, neemt u dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer; 070-349 08 23.



Ingezonden persbericht