Ingezonden persbericht



New Media Congres: onmisbaar voor de evenementenbranche

Maandag 23 november 2009 vindt in Spant! te Bussum het High Profile New Media Congres plaats. Een inspirerend congres met sprekers die kennis, voorbeelden en handvatten mee geven die direct op evenementen toe te passen zijn.

Na het succes van het New Media Congres in 2007, komt High Profile Uitgeverij op 23 november 2009 met een nieuwe editie. Men wordt tijdens de plenaire sessies bijgepraat door onder andere trendwatcher Vincent Everts over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe en social media én hoe deze eenvoudig zijn toe te passen binnen de evenementenbranche. Joost de Valk zal hierop volgen met het voor de eventbranche belangwekkende onderwerp Search Engine Optimization (hoe krijg ik mijn product of service hoog in Google).

Na de plenaire sessies worden er een aantal masterclasses gegeven: leer tips en tricks in de masterclass Do's & Dont's van nieuwe media bij evenementen, facts over Google marketing, de vindbaarheid en bruikbaarheid van websites, hoe, wanneer en waarom sociale media in te zetten. Daarnaast wordt men geïnspireerd door een aantal praktijkcases.

Gedurende de dag kan de deelnemer het beursplein bezoeken, waar diverse bedrijven praktische toepassingen presenteren. Daarnaast zijn er twee workshops te volgen: ´The art & science of visual communication' en 'Hoe bouw ik een community voor mijn event'

Afsluiter van de dag is lifehacker Martijn Aslander. Hij zal op een begrijpelijke wijze uitleggen hoe het werk in de evenementenmarkt met welke tools slimmer georganiseerd kan worden, en het leven daardoor ingericht kan worden. De dagvoorzitter is internetentrepreneur Ronnie Overgoor, hij geeft iedereen 10 handvatten voor morgen mee.

High Profile wil met dit congres de skills van alle bezoekers verbeteren, kijk voor meer informatie op www.highprofilenewmediacongres.nl.


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht