IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 23 november t/m vrijdag 27 november 2009
19.00-21.00 uur


* Maandag 23 november
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst praat met Jacob Gelt Dekker over zijn filosofische roman 'Pot met Goud'. Hij is de zakenman die op Curaçao delen van het historische stadsdeel Otrabanda in Willemstad heeft laten restaureren.


* Dinsdag 24 november
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Hatice Kur un

Hatice Kur un gaat in gesprek met dr. Mohammed Ghaly. Hij is universitair docent islamitische theologie aan de Leidse Universiteit.


* Woensdag 25 november
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken heeft Noraly Beyer op bezoek. Ze won de Cosmic Award voor haar rol als pleitbezorger voor diversiteit in de Nederlandse media. Beyer speelt ook in het theaterstuk 'De Afscheidsmonologen'.


* Donderdag 26 november
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Te gast bij Jurgen Maas is Trouw-journalist Gerbert van Loenen. Een mislukte operatie bij een vriend, die nu verder moet leven met hersenletsel, zette Van Loenen aan het denken. In zijn boek 'Hij had beter dood kunnen zijn' onderzoekt hij de waarde van het leven en de vraag wie daarover mag beslissen.


* Vrijdag 27 november
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met Nico Keuning. Hij schreef een biografie over Johnny van Doorn (1944-1991), alias Johnny the Selfkicker: schrijver, dichter en legendarisch performer.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl




IKON