Ingezonden persbericht


JETIX LANCEERT NIEUWE ONLINE GAME HERO RISING

Hilversum, 23 november 2009

Jetix heeft vandaag een nieuwe online game gelanceerd: Hero Rising. De game kent verschillende levels en spellen die de snelheid, behendigheid en logica testen van de spelers. De game is gratis te spelen via www.herorising.nl.

In Hero Rising gaat Hall Industries, een voorloper op het gebied van technologie en entertainment, op zoek naar de allergrootste helden. In de game worden spellen gespeeld om de moed, vaardigheid en eer te testen van de deelnemers. Nauwkeurigheid, reflexen en natuurlijk de gevechtsvaardigheid worden uitgebreid in Hero Rising getest.

Spelers die willen bewijzen dat zij de nieuwe held zijn waar Hall Industries naar op zoek is surfen naar www.herorising.nl en spelen de de Beta Test-versie. Deze bestaat uit zeven mini-uitdagingen. Hoewel je het spel alleen speelt is het wel mogelijk om vrienden uit te dagen om ook deel te nemen. Spelers vanuit heel Nederland nemen het tegen elkaar op. Iedere keer dat er opnieuw ingelogd wordt in de game is er de kans dat er nieuwe uitdagingen en verrassingen aan het spel zijn toegevoegd.

Jetix zendt uit vanaf 06.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds en is overal in Nederland via de kabel, satelliet en digitale ether te ontvangen. Met successeries als Zack&Cody, Phineas and Ferb en films als Caspers Griezelschool was Jetix afgelopen maand* marktleider. Jetix is onderdeel van Disney Channels Benelux, waar ook Disney Channel onderdeel van uit maakt.

*Bron: Stichting Kijkonderzoek, doelgroep 6-12 jaar, tijdvlak 06.00-18.00, oktober 2009