Gemeente De Marne


Vaccinatie voor kinderen en huisgenoten tegen
Nieuwe Influenza A

Ook in onze gemeente worden vanaf 23 november alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden gevaccineerd tegen Nieuwe Influenza A. GGD Groningen organiseert de vaccinatiecampagne.

Iedereen die een oproep krijgt, wordt twee keer op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip gevaccineerd. In onze gemeente gebeurt dat in de Evenementenhal Op Roakeldais, Oostervalge 52a/53, 9989 EL te Warffum op dinsdag 24 november en nogmaals op dinsdag 15 december. Het tijdstip is afhankelijk van de geboortedatum van uw kind(eren).

Uitnodiging
Kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor twee vaccinaties tegen Nieuwe Influenza A.

De uitnodiging wordt verstuurd in de week van 16 t/m 20 november en bestaat uit:

* een uitnodigingsbrief

* 2 registratiekaarten

* een bijsluitbrief van GGD Groningen

* een folder met achtergrondinformatie

Locatie en tijdstip
In de bijsluitbrief van GGD Groningen staat waar en wanneer de vaccinatie gehaald kan worden. De informatie uit deze bijsluiter staat ook op de website ggd.groningen.nl/vaccinatie. Op deze site staat per gemeente een pagina met alle gegevens (locatie, data en tijdstippen).

Informatienummer
Heeft u hulp nodig bij het bepalen wanneer u en/of uw kind(eren) zich kan laten vaccineren? Of heeft u andere vragen over de vaccinatie? Neemt u dan contact op met het informatienummer Nieuwe Influenza A van GGD Groningen: (050) 367 45 45. Dit nummer is geopend tijdens kantooruren en ook in het weekend van 14/15 november en 21/22 november van 10.00 uur tot 15.00 uur.