Ingezonden persbericht


Horecalife en Certa Legal voorzien horecaondernemer van juridisch advies

Amsterdam, 23 november 2009 - Horecalife, het online platform voor horecaondernemers, is een partnership aangegaan met full service juridische dienstverlener Certa Legal. Ondernemers die lid zijn van Horecalife kunnen vanaf vandaag terecht bij Certa Legal voor juridisch advies.

Tjalling Dijkstra, medeoprichter van Horecalife: "Als platform voor horecaondernemers voorzien wij onze leden onder meer van advies en daar horen ook juridische vraagstukken bij. Door het partnership met Certa Legal kunnen wij onze leden nog beter van dienst zijn."

Piet-Hein Boekel, oprichter van Certa Legal: "Horecaondernemers hebben met regelmaat behoefte aan juridisch advies. Wij zijn hen daarbij graag van dienst. Door Horecalife hebben deze ondernemers eenvoudig toegang tot onze diensten."

Over Horecalife
Horecalife is een online platform voor horecaondernemers. Horecalife heeft als als doel meer efficiëntie en professionaliteit te creëren in de horecabranche. Horecalife fungeert hierbij als communicatiemiddel, informatiebron en inkooporgaan voor de horeca ondernemers. Horecalife is in 2008 opgericht door Thomas Rodrigues en Tjalling Dijkstra en binnen een jaar gegroeid tot een organisatie met 5 nieuwe aandeelhouders.

Over Certa Legal

Certa Legal is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 75 advocaten/interim-juristen in Nederland en op Curaçao. In het afgelopen jaar zijn er drie nieuwe partners, drie nieuwe advocaten en tien juristen aangetrokken. Daarbij is begin juni ook de divisie Certa Legal Tax van start gegaan die adviseert over fiscale juridische vraagstukken. Deze groei wordt mede mogelijk gemaakt door het succes dat Certa Legal boekt als pionier in haar vakgebied, als eerste full service dienstverlener van Nederland. De huidige directie bestaat uit Albert Oegema, Piet-Hein Boekel, Dave Dirks, Seerp Gratama, Ernst-Paul Pandelitschka, Richard Bakkers en Marten Renes. Zie ook www.certalegal.nl