Simpo.be - nieuwe spannende veilingwebsite

23/11/2009 16:02

Simpo

Simpo.be is de nieuwste spannende veilingwebsite van België. Shoppen is nog nooit zo leuk geweest, je kan er Nintendo's, laptops, home cinema systemen, enorme televisieschermen en nog veel meer voor een prikje kopen. Van harte welkom bij de leukste vorm van shoppen!

Simpo.be werd begin oktober in België gelanceerd en al snel begrepen de bezoekers dat ze er enorme koopjes konden doen. Door de online veilingen kunnen de gebruikers strategisch bieden op goederen voor maar een fractie van hun winkelprijs.

"Simpo.be is een geweldige handel met een innovatief en duidelijk zakenmodel dat plezier en verschillende winkelcategorieën succesvol samengevoegd heeft", aldus Andres Seeman, bestuurslid van Kristefort OU, een Estlands bedrijf. "Tijdens een algemene financiële crisis zijn meer consumenten op zoek naar koopjes en naar wat ontspanning. Simpo.be vervult al die behoeften voor de Belgische consumenten"

De prijzen van alle goederen op Simpo.be starten vanaf 0,99 euro. Klanten moeten zich eerst (gratis) registreren en bodpunten ("credits") kopen om deel te kunnen nemen aan de veilingen. Elk bod verhoogt de prijs maar met 0,01 euro en kost de gebruiker 1 credit. Telkens wanneer er een bod gedaan wordt, wordt de aftelklok die verbonden is met de veilig opnieuw gereset zodat elke deelnemer de kans krijgt om te bieden. Dat zorgt ervoor dat iedereen een kans heeft om te winnen. Als de klok op 0 komt te staan en niemand nog een hoger bod plaatst, dan ben jij de winnaar! Klanten kunnen een Blackberry Storm kopen voor slechts 13,39 euro of een Compaq Presario voor een luttele 34,38 euro.

"Het gaat hier om een echte veilig, dus niet om een online spelletje, en er is geen sprake van willekeur tijdens het proces. De koper wordt geselecteerd via het laatste en hoogste bod binnen de specifieke tijdslimiet" voegt Andres Seeman er aan toe.

Simpo.be is toegankelijk in Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Cyprus en in Turkije. De site, die eind 2008 in Roemenië opgestart werd, heeft bijna 200 000 gebruikers. Simpo.be is bijna hetzelfde als een echte veilig, waardoor gebruikers gloednieuwe artikelen zoals de nieuwe Nintendo DSi, flat screen tv's, laptops, fototoestellen en videocamera's en horloges kunnen kopen aan prijzen die gemiddeld 65% lager liggen dan de winkelprijzen.