Metaalunie

Ger Bloem nieuwe voorzitter VEBIT

23-11-2009

Ger Bloem, directeur bij Van Hooff Intern Transport, is gekozen tot nieuwe voorzitter van VEBIT, de branchevereniging voor mobiel intern transport. Hij volgt hiermee Fred Ox op die vijf van zijn totaal negen bestuursjaren voorzitter was. Naast deze bestuurswisseling, presenteerde VEBIT tijdens de afgelopen beurs Logistica 2009 haar nieuwe huisstijl.

Aftredend voorzitter Fred Ox kan terugkijken op een succesvolle periode bij VEBIT. In zijn periode als voorzitter is het aantal leden van VEBIT sterk toegenomen en is het aantal veiligheidskeuringen meer dan verdubbeld. Ook is het keursysteem uitgebreid met een keurlijst voor veegmachines en een veiligheidskeuring voor batterijladers volgens NEN 3140. Het VEBIT-keursysteem onderscheidt zich door het steekproefregime dat door een onafhankelijke geaccrediteerde organisatie wordt verzorgd. Door dit systeem is de keuring objectief en altijd van continue hoge kwaliteit.

VEBIT is de branchevereniging voor het mobiel intern transport. VEBIT heeft 150 aangesloten leden. VEBIT erkend keurende bedrijven verzorgen jaarlijks meer dan 25.000 veiligheidskeuringen op mobiel intern transport waaronder heftrucks.

Ger Bloem staat voor de inspirerende taak VEBIT verder uit te bouwen.