Ingezonden persbericht



Radio Veronica-DJ Patrick Kicken presenteert 'Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!'

De leukste verhaspelingen en andere vreemde teksten

Naarden, 23 november 2009| Vanaf vandaag ligt het boekje 'Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!' van Radio Veronica-DJ Patrick Kicken in de winkel. Jarenlang verzamelde hij in zijn radioprogramma Keihard Kicken! de leukste 'spreukwoorden', verhaspelingen en andere vreemde teksten, ingezonden door de luisteraars van het station met de beste 80's en 90's hits.

Afgelopen vrijdag kreeg Patrick Kicken tijdens zijn uitzending 'Kicken's Volle Vrijdag' uit handen van zijn gast, Ruben van der Meer het eerste exemplaar. Patrick Kicken: 'De luisteraars van Radio Veronica zijn super creatief. Elke avond weten ze me weer te verrassen met de allerleukste 'spreukwoorden'. Het is ongelooflijk dat dit vaste item in 'Keihard Kicken' uitgemond is in dit boekje! Een deel van de opbrengst van 'Waar Een Wil Is Ben Ik Weg!' gaat naar een fonds voor mensen met een spraakgebrek.'

Elke avond reageerden enorm veel luisteraars op Kicken's oproep om 'spreukwoorden' in te sturen. Zo droegen zij de meest uiteenlopende verhaspelingen en andere vreemde teksten aan, die nu gebundeld zijn. Deze leukste, grappigste, vunzigste en vreemdste spreukwoorden verschijnen nu in een paperback. Van heel flauw tot heel gevat. Een ideaal boekje om op verloren momenten doorheen te bladeren. En een ideaal boekje om cadeau te doen!

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.


Noot voor redacties


Ingezonden persbericht