Boek fruITion verandert kijk op IT-afdeling


Managementnovelle: fruITion

BAARN, 20091123 -- Bij www.uitgeverijtiem.nl is verschenen de Nederlandse vertaling van het eerste managementboek in romanvorm: fruITion. Auteur is Chris Potts. Het boek, ook een inspirerend cadeau, kost 19.95 incl. BTW en excl. verzendkosten.

Verhaallijn: IanTaylor - CIO bij een redelijk groot bedrijf - moet in krap acht dagen een compleet nieuwe strategie voor IT ontwikkelen. Zijn CEO stelt hem voor de keuze: echt deel gaan uitmaken van de business of vertrekken.
Geen traditioneel strategisch managementboek, maar een realistische roman die uw kijk op de IT-afdeling voor altijd zal veranderen.

Lezersreacties:
"Bedrijven waar ICT geen integraal deel uitmaakt van de bedrijfsstrategie zullen niet in staat zijn de competitie het hoofd te bieden. FruITion beschrijft een transformatie van een organisatie en haar CIO, met verrassend resultaat. Matthijs de Graaf' (Director Finance & Strategy - eBay-marktplaats."

"Wat gebeurt er als bestuurders echt de verantwoordelijkheid nemen voor ict in hun organisatie. FruITion is een inspiratiebron voor bestuurders die meer waarde willen halen uit hun ict-investeringen". Ralph Hofman (Partners-BlinkLane Consulting)

Bestellen via
www.uitgeverijtiem.nl/index.php?page=shop

Uitgeverij TIEM