KiesGroenLicht medewerker Otto Willemsen Klimaatkanjer van Gelderland


VARSSEVELD, 20091123 -- Deze maand is bekend geworden dat KiesGroenLicht medewerker Otto Willemsen is gekozen tot Klimaatkanjer van de provincie Gelderland.

Otto is bij KiesGroenLicht één van de commerciële medewerkers, actief in het oosten van Nederland. De keuze van Otto als klimaatkanjer zegt iets over de motivatie en inspanning van Otto om in zijn eigen leef- en woonomgeving actief aan de slag te gaan met het besparen van energie.

KiesGroenLicht is trots op medewerkers zoals Otto. Niet alleen commercieel bezig, maar ook actief met hard en ziel in de eigen leef- en woonomgeving voor een duurzamer en energiezuiniger toekomst.
Otto laat zien dat het voor iedereen mogelijk is om zelf te starten met energie besparen. Simpel door de eerste stap te zetten en bijvoorbeeld kennis te maken met Otto of één van zijn collega's.

Wilt u ook een eerste stap zetten? Neem dan contact op met KiesGroenLicht en maak een afspraak met Otto of één van zijn collega's!
Voor meer informatie zie www.kiesgroenlicht.nl en www.youtube.com/watch?v=lWRERAHsu1A



KiesGroenLicht is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling bestaande particuliere woningen energiezuiniger en duurzamer te maken. Het KiesGroenLicht concept bestaat uit 5 stappen waarin de besparingsdoelstelling van de woningeigenaar wordt gerealiseerd. In 5 stappen wordt exact in beeld gebracht wat de maximaal haalbare besparingen zijn, welke subsidies beschikbaar zijn, en verzorgt KiesGroenLicht de aanpassingen in de woning. In de laatste stap wordt de gerealiseerde besparing daadwerkelijk zichtbaar!