Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

PGGM zet ambulances in voor inkomensadvies

Vanaf 23 november rijdt PGGM met twee ambulances door het land. De Inkomensambulances brengen bezoek aan zorg- en welzijnsinstellingen. Werknemers bij deze instellingen die meer willen weten over hun inkomen en het lidmaatschap van PGGM kunnen in deze ambulance hun vragen stellen. Gecertificeerde adviseurs geven ter plekke inzicht in de persoonlijke inkomenssituatie nu en als men stopt met werken.

De ervaring is dat werknemers in de zorg heel gemotiveerd zijn voor hun werk, maar zich niet echt verdiepen in hoe ze er zelf financieel voor staan. Daarom krijgen ze nu de kans om zich goed te laten informeren. De PGGM-medewerkers in de ambulance geven bezoekers onder andere informatie over aanvullende PGGM-inkomensproducten, zoals inkomensbescherming bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en als men stopt met werken.

Tot eind december rijden de ambulances door het hele land en doet overal zorginstellingen aan. Meer over PGGM en deze campagne is te zien op abri's en billboards en op www.pggm.nl en te horen op de radio.

Over PGGM

PGGM is de inkomensverzorger voor alle mensen in de sector zorg en welzijn. Daarnaast is PGGM ook de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen in de sector zorg en welzijn. PGGM beheert momenteel circa EUR 85 miljard pensioenvermogen van ruim 2 miljoen (oud-)werknemers in zorg en welzijn. De coöperatie PGGM telt bijna 500.000 leden.

Zeist, 19 november 2009