Ingezonden persbericht


Co van der Horst is er trots op een primeur te hebben: Meet & Greet Tom Dixon !

De gevierde Engelse ontwerper Tom Dixon is onze gast op maandag 23 november a.s. In de ochtend heeft u de mogelijkheid om hem te ontmoeten voor een persbijeenkomst. Temidden van zijn nieuwste collectie, zoals gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan, zal hij zijn visie geven op ontwerpen in het algemeen en op zijn meubels en lampen in het bijzonder.

Tom Dixon (1959) is een grootheid in de hedendaagse designwereld. De sculpturale S-chair die Cappellini in 1985 uitbracht, betekende zijn doorbaak op zijn vakgebied.
Het grote publiek kan sinds 1997 niet meer om hem heen, toen zijn kunststof lamp annex kruk Jack door Eurolounge (mede door Tom Dixon opgericht) werd geproduceerd.
Het werk van Tom Dixon valt op door een kunstzinnige vormgeving en onconventioneel materiaalgebruik, met een voorliefde voor metaal.

Gaarne nodigen wij u uit om maandag 23 november tussen 09.00 en 12.00 uur onze gast te zijn om hem te ontmoeten.
Indien u een persoonlijk interview met hem wenst, gelieve dit zo snel mogelijk aan te geven zodat wij dit kunnen inplannen. Tevens is er een mogelijkheid om zijn boekwerk 'The interior world of Tom Dixon' door hem persoonlijk te laten signeren.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Alvast bedankt voor uw reactie en graag tot binnenkort.

Met hartelijke groet,

CO VAN DER HORST

Karin Bisschop
Creatief Directeur

karin@vanderhorst.nl
http://www.covanderhorst.nl
(020) 641 25 05