Gemeente Best

Informatieavond gemeenteraadsverkiezingen

09-11-2009

(Nieuw) in de politiek? Kom ook op 24 november! Op 3 maart 2010 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Ter voorbereiding op deze verkiezingen vindt op dinsdag 24 november aanstaande een informatieavond plaats over de procedure rond de verkiezingen en het raadslidmaatschap. De bijeenkomst is bedoeld voor (potentiële) raadsleden en de besturen van de politieke partijen. Deze bijeenkomst wordt tevens aangeraden voor nieuwe politieke partijen.

Wilt u meer informatie en/of op deze avond aanwezig zijn? Geef u dan op via het volgende e-mailadres: raadsgriffie@gembest.nl of bel naar (0499) 360 375.

De avond begint om 20.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis.

Uiterlijk 7 december: Kandidaatstellen
Politieke groeperingen, die een vereniging zijn met volledige rechtsbevoegdheid, kunnen zich voor de komende verkiezingen kandidaat stellen. Het verzoek hiervoor moet uiterlijk 7 december 2009 schriftelijk worden ingediend bij het Centraal stembureau van de gemeente Best, Postbus 50,5680 AB Best.
Wilt u meer informatie over de wettelijke voorschriften met betrekking tot inschrijving in het Kiesregister? Dan kunt u contact opnemen met verkiezingscoördinator Piet van Abeelen van de gemeente Best via telefoonnummer (0499) 360 911.

Logo van de gemeenteraadsverkiezingen met de tekst: Bent u al in de stemming?

---