Gemeente Oldebroek


Ophaalservice tak- en snoeihout bij Van Werven

U kunt uw tak- en snoeihout gratis laten ophalen door de firma Van Werven. Dat kan tijdens de takkenroute die de gemeente vier keer per jaar organiseert. De tak- en snoeihoutservice in het kort:
-De gemeente faciliteert de takkenroutes: op dinsdag 24 november 2009 is hiervan de vierde ronde.
-Wilt u uw tak- en snoeihout laten ophalen, dan moet u dit doen via de website van Van Werven. Gaat u naar takkenroute.vanwerven.nl (zonder www) en vult u het aanmeldformulier in. (Beschikt u niet over internet dan kan dit telefonisch via 0525 631111). Dat kan tot en met vrijdag 20 november 2009.
-Bundel het tak- of snoeihout in bundels van maximaal 1 meter lengte (géén stobben en coniferen!).
-Bundels mogen niet zwaarder zijn dan 25 kg per bundel!!
-Per keer mag u maximaal 2 m3 tak- en snoeihout aanbieden (het meerdere als 2 m³ / adres wordt niet meegenomen);
- Leg ze zodanig langs de openbare weg dat ze zichtbaar, verkeersveilig en gemakkelijk door een kraakpersauto opgehaald kunnen worden;
-Bied de takken óp de ophaaldag zelf vóór 7.30 uur aan.

LET OP: tak- en snoeihout dat niet aan bovenstaande aanbiedregels voldoet en tak- en snoeihout dat zonder aanmelden aan de weg wordt gezet, wordt niet opgehaald. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het afvoeren ervan. Ook buiten de ophaaldata kunt u uw tak- en snoeihout laten ophalen. Dan betaalt u ¤ 30,00 per aanbieding/per soort (maximaal 2m³). De voorwaarden hiervoor vindt u op de afval- en rioolwijzer 2009.

Aanmelden voor het gratis ophalen kan alléén via:

- internet: takkenroute.vanwerven.nl (let op: zonder www !)
- indien u niet over internet beschikt via telefoon (0525) 631111