Gemeente Bunnik


Zorgmarkt Hulp bij het Huishouden 24 november 2009

Dinsdag 24 november organiseert de gemeente Bunnik een zorgmarkt in het gemeentehuis in Odijk.
De gemeente Bunnik heeft dit jaar de hulp bij het huishouden Europees openbaar aanbesteed. Uit deze aanbesteding zijn per 1 januari 2010 tien nieuwe zorgaanbieders gekomen. Op 24 november wordt er een zorgmarkt Hulp bij het Huishouden georganiseerd.

WMO-cliënten
De gemeente Bunnik nodigt alle WMO-cliënten van harte uit voor deze zorgmarkt Hulp bij het Huishouden op dinsdag 24 november 2009 van 15.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Tijdens deze zorgmarkt biedt de gemeente u de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe zorgaanbieders die vanaf 1 januari 2010 de hulp bij het huishouden gaan leveren in de gemeente Bunnik. Uw huidige hulp is ook van harte uitgenodigd om samen met u naar deze bijeenkomst te komen.

Vitras-medewerkers
Daarnaast nodigt de gemeente Bunnik alle Vitras-medewerkers die werkzaam zijn in de gemeente Bunnik van harte uit voor deze zorgmarkt Hulp bij het Huishouden op dinsdag 24 november 2009 van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Odijk. Tijdens deze zorgmarkt biedt de gemeente u de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe zorgaanbieders die vanaf 1 januari 2010 de hulp bij het huishouden gaan leveren in de gemeente Bunnik.