Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Informatiebijeenkomsten dijkversterking Hoorn-Edam

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is in 2008 gestart met de voorbereidingen voor de dijkversterking Hoorn-Edam. Bij de laatste controle bleek namelijk dat bijna de hele dijk niet meer voldoet aan de veiligheidsnormen. Het afgelopen jaar hebben we gebruikt om de verschillende mogelijkheden van dijkversterking uit te werken. Diverse alternatieven zijn onderzocht.

Op 24 en 26 november organiseren we informatieavonden om u de resultaten van het onderzoek te presenteren. Op 24 november staat het traject Hoorn-Schardam centraal en op 26 november Schardam-Edam. Graag horen we tijdens deze avonden uw reactie op de voor- en nadelen van de alternatieven.

Beide avonden vinden plaats in Restaurant en Partyhuis La Mère Anne, Dorpsweg 110 in Oudendijk. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. De presentaties starten om 19.30 uur. De avonden duren tot 22.15 uur.

Alle bewoners en bedrijven langs de dijk hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Met deze advertentie willen we ook andere geïnteresseerden uitnodigen. Het is belangrijk dat u zich opgeeft als u aanwezig wilt zijn. U kunt zich aanmelden bij mevrouw Stijnman van het hoogheemraadschap, telefoon 0299 - 663 000 of e-mail dijkversterkinghoornedam@hhnk.nl.