Gemeente Geldermalsen

Cultureel Café Stichting PIT

Dinsdagavond 24 november presenteert Stichting PIT wederom in Le Mélangeur aan de Markt in Geldermalsen weer een Cultureel Literair Muziek Café. Amateurs en professionals krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren. Publiek krijgt de kans om kennis te maken met het rijke leven vol kunst en cultuur in de regio.

Fotograaf Ben Deiman, woonachtig in Deil, komt de 24e een presentatie geven van zijn laatste werk. Hij volgde een aantal glaskunstenaars in de glasfabriek van Royal Leerdam. Een prachtige kunst bij hoge temperaturen, vastgelegd 'op de gevoelige plaat' door Ben Deiman.

Deze avond laat tevens Vocal Koorts van zich horen. Dit in de regio bekende muziekgezelschap laat horen waar ze voor staan: het zingen van liedjes in een 'kleine ambiance' liefst op akoestisch niveau onder begeleiding van gitaar en bas. Sinds de oprichting begin juli 2007 houden zij zich bezig met het bewerken van liedjes, naar 3- of 4 stemmige versies. Hierbij nemen ze ook de vrijheid om aanpassingen te maken naar de kleine bezetting, met toevoeging van vocale harmonieën.

Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur in Le Mélangeur. Entree is gratis en de koffie en thee ook. Meer info over deze en andere activiteiten van stichting PIT bezoek de website: www.cultuurgeldermalsen.nl
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258