Gemeente Stadskanaal

Ook in onze gemeente worden alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden gevaccineerd tegen Nieuwe Influenza A. GGD Groningen organiseert de vaccinatiecampagne.

Iedereen die een oproep krijgt, wordt twee keer op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip gevaccineerd. In onze gemeente gebeurt dat in het Pagecentrum (Hoveniersweg 1 in Stadskanaal), op 24 november en nogmaals op 15 december. Het tijdstip is afhankelijk van de geboortedatum van uw kind(eren).

Uitnodiging

Iedereen ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor twee vaccinaties tegen Nieuwe Influenza A. De uitnodiging ontvangt u deze week en bestaat uit een uitnodigingsbrief, twee registratiekaarten, een bijsluitbrief van GGD Groningen en een folder met achtergrondinformatie.

Locatie en tijdstip

In de bijsluitbrief van GGD Groningen staat waar en wanneer de vaccinatie gehaald kan worden. De informatie uit deze bijsluiter staat ook op I ggd.groningen.nl/vaccinatie. Op deze site staat per gemeente een pagina met alle gegevens (locatie, data en tijdstippen).

Informatienummer

Heeft u hulp nodig bij het bepalen wanneer u en/of uw kind(eren) zich kunt laten vaccineren? Of heeft u andere vragen over de vaccinatie? Neemt u dan contact op met het informatienummer van GGD Groningen, T (050) 367 45 45. Dit nummer is geopend tijdens kantooruren en ook in het weekend van 14 en 15 november en 21 en 22 november van 10.00 uur tot 15.00 uur.

* 17 november 2009