Gemeente Hoorn

Kom met fiets of bus naar de griepvaccinaties in De Opgang

Kinderen uit Hoorn en Koggenland in de leeftijd van zes maanden tot en met vier jaar krijgen op dinsdag 24 november een vaccinatie tegen de Mexicaanse griep in sporthal De Opgang. Ook ouders/verzorgers en inwonende broertjes en zusjes van kinderen die jonger zijn dan een half jaar hebben van de GGD een oproep gekregen. Gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen bij de sporthal, raadt de gemeente Hoorn aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Twee buslijnen hebben een halte direct voor de sporthal.

Sporthal De Opgang is te bereiken met de buslijnen 11 en 12. Lijn 11 rijdt vanaf het station via het stadhuis naar De Opgang. Lijn 12 rijdt via de westzijde van Risdam naar de sporthal. Bij de sporthal is die dag voldoende stallingsruimte voor fietsen.

Op 15 december is de volgende vaccinatieronde. Er zijn namelijk twee vaccinaties nodig. Voor Hoorn en Koggenland zijn de inentingen ook dan in sporthal De Opgang. Door een gewijzigde dienstregeling is de sporthal dan alleen met lijn 11 te bereiken.

Kijk op www.griepinnoordhollandnoord.nl voor meer informatie over de Mexicaanse griep en de vaccinaties.
Laatste wijziging van deze pagina: 18 november 2009