Gemeente Oldenzaal


Informatieavond hulpen in Oldenzaal

18 november 2009

Het resultaat van de aanbesteding hulp bij het huishouden is bekend. Daardoor veranderen er in 2010 een aantal zaken. Voor alle hulpen bij het huishouden in Oldenzaal organiseren wij daarom een informatieavond. Deze informatieavond vindt plaats op dinsdag 24 november vanaf 20.00 uur in het stadhuis.

Vragen insturen
Mocht u een dringende vraag hebben, dan kunt u deze voorafgaand aan de informatieavond insturen. Dit kan tot en met maandag 23 november via info-avond@oldenzaal.nl.

Aanmelden
Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt. Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal mensen dat de informatieavond bezoekt. U kunt zich aanmelden via info-avond@oldenzaal.nl. U kunt zich ook aanmelden door het strookje uit de gemeentelijke pagina in het Nieuwsblad van Oldenzaal (KOM) terug te sturen naar de gemeente Oldenzaal o.v.v. informatieavond Wmo, Antwoordnummer 840, 7570 WB Oldenzaal of inleveren bij de receptie van het stadhuis.

Informatie
Alle mensen die hulp bij het huishouden krijgen ontvangen deze week een brief en een brochure over de werkwijze van hulp bij het huishouden in Oldenzaal. Daarnaast ontvangen zij informatie van de gecontracteerde zorgaanbieders. Al deze informatie kan ook interessant zijn voor u als hulp. Voor meer informatie kijkt u op www.oldenzaal.nl/wmo of neemt u gerust contact opnemen met de medewerkers van het Wmo-loket, telefoon (0541) 58 83 66.