Gemeente Bussum

24 november nformatieavond spitsstroken A1

Op de A1, tussen Bussum en Eemnes staan vrijwel dagelijks files in beide richtingen. Om de doorstroming te verbeteren worden op dit wegvak spitsstroken aangelegd. Een spitsstrook is een vluchtstrook die op drukke tijden dienst doet als tijdelijke rijstrook.

Op dinsdag 24 november organiseert Rijkswaterstaat in NH Hotel Jan Tabak een informatiemiddag en -avond georganiseerd; van 15.00 tot 18.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur.

Voor de aanleg van de spitsstroken wordt een procedure overeenkomstig de Spoedwet wegverbreding en de Algemene wet bestuursrecht doorlopen. Op basis hiervan kunt u tijdens de periode van ter inzage legging uw zienswijze kenbaar maken.

Â

Ter inzage De stukken liggen van 12 november tot en met 23 december ter inzage op het gemeentehuis van Bussum. Het gaat dan om het ontwerpaanpassingsbesluit A1 ât Gooi, de bijbehorende aanvragen voor uitvoeringsbesluiten en het milieueffectrapport (MER).

De stukken zijn ook in te zien op www.centrumpp.nl.

Â

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 24 november organiseert Rijkswaterstaat in NH Hotel Jan Tabak een informatiemiddag en -avond georganiseerd; van 15.00 tot 18.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur.Â

Â

Voor meer informatie kunt u onderstaande bekendmaking van Rijkswaterstaat downloaden.


* Bekenmaking Rijkswaterstaat _A1_Gooi.pdf