Gemeente Dongen

Voorzitters verenigingen te gast aan forumtafel

Publicatiedatum: 20-11-2009

Dinsdag 24 november gaat de gemeente Dongen met verenigingen en inwoners in gesprek over het sportbeleid voor de komende jaren. Dat gebeurt met medewerking van drie voorzitters van lokale verenigingen: Marcel van Hattum (Tennisclub Bas Dongen), Chris van der Waarden (Voetbalvereniging Dongen) en Marco Gruppen (Badmintonclub Shot). Zij nemen plaats aan de forumtafel en vertegenwoordigen zon 2.000 Dongense sporters.

De ontwikkeling van de nieuwe sportnota van de gemeente Dongen staat in de steigers. De gemeente wil graag weten wat er bij verenigingen en inwoners leeft op dit gebied. Tijdens de forumavond staat het motto Een leven lang sporten centraal. De discussie wordt toegespitst op de themas Jeugd, Ouderen, Vrijwilligers en Samenwerken. Ook worden de resultaten gepresenteerd van de enquête die onlangs onder sportverenigingen is uitgezet.

De forumavond vindt plaats op dinsdag 24 november in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Om 19.15 uur staat de koffie klaar. Aanmelding stelt de gemeente op prijs. U kunt een berichtje sturen naar jvermeulen@dongen.nl of bellen met Job Vermeulen, telefoon 0162 383 200.