Gemeente Oldebroek


Gemeente Oldebroek biedt haar inwoners gratis de cursus 'Rondkomen met je inkomen' aan.

Landstede organiseert voor de inwoners van de gemeente Oldebroek een cursus 'Rondkomen met je inkomen'. De cursus is bedoeld voor (jong)volwassenen die hun eigen financiën op orde willen krijgen en houden. De cursus start op woensdagavond 2 december 2009 van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus bestaat in totaal uit 8 cursusavonden (3x voor de Kerst en 5x erna). De lessen worden gegeven in het gebouw van Landstede aan de Zuiderzeestraatweg 500c. Dertig minuten voor en na iedere cursusavond is er ruimte om de docent vragen te stellen over uw persoonlijke financiële situatie. Deze cursus wordt gratis aangeboden. De kosten worden betaald door de gemeente Oldebroek.

Het doel van de cursus is om een overzicht te krijgen van uw inkomen en uitgaven. Hierbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen: het ordenen en bewaren van papieren, een maand/jaaroverzicht maken van inkomen en uitgaven, bezuinigingstips, het regelen van betalingen, maar ook onderwerpen als verzekeringen en belastingtoeslagen komen aan bod. We werken met materiaal van het NIBUD.

Voor meer informatie of voor aanmelding, kunt u contact opnemen met Landstede afdeling Wezep: 088-8507745. Indien u het antwoordapparaat kunt u uw gegevens inspreken. Uw wordt dan teruggebeld door één van de medewerkers van Landstede.