NVM SOM lanceert online opleiding

24/11/2009 09:06

NVM Service B.V.

NVM SOM lanceert online opleiding

Voorop lopen in een dynamische woningmarkt: de NVM is er alles aan gelegen haar makelaars hierbij te ondersteunen. "De huidige situatie op de woningmarkt vraagt om het aanbieden van nieuwe, slimme oplossingen naar onze leden toe", zegt Managing Director Bas Henrichs van NVM SOM, het opleidingsinstituut van de NVM. "Eén van die oplossingen is e-learning. Vanaf deze maand kunnen NVM-leden via een eigen onderwijsportaal sneller en voordeliger de noodzakelijke kennis opdoen om professioneel op de woningmarkt te blijven opereren".

24 uur per dag

Bas Henrichs vertelt: "De NVM heeft actuele kennis en gekwalificeerd personeel hoog in het vaandel staan. Zij gaat daarom de opleiding Assistent Makelaar Wonen verplicht stellen voor medewerkers van NVM-makelaarskantoren, die als Assistent Makelaar in de buitendienst werkzaam zijn. Deze opleiding duurde voorheen 28 dagdelen. NVM SOM heeft nu samen met The Competence Groep (TCG) een compleet e-learning traject ontwikkeld. Een cursist kan via internet inloggen en stap voor stap de voor hem relevante kennis opdoen, uitbreiden en toetsen. 24 uur per dag, waar hij maar wil. Met dit e-learning traject wordt bovendien een concrete besparing van 21 dagdelen gerealiseerd".

Assistent Makelaar worden

De vereiste kennis voor de functie Assistent Makelaar Wonen wordt via een speciaal ontwikkelde digitale module naar de cursisten overgebracht. Paul Klinkert van TCG: "Het e-learning portaal omvat zowel online lesmateriaal, als de mogelijkheid deel te nemen aan studiebijeenkomsten. Een intensief traject, geschikt om met een efficiënte tijdsinvestering tegen relatief lage kosten dat felbegeerde diploma te halen". De module leidt snel en effectief op voor de SVMNIVO examens. Iedereen die het SVMNIVO diploma Assistent Makelaar bezit, mag de titel A-RMT gebruiken en kan in het openbaar SVMNIVO register Assistent Makelaar worden opgenomen.





http://www.nvmsom.nl