Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zelhem - twee zwaargewonden bij aanrijding                |

Bij een frontale aanrijding tussen twee bedrijfsbusjes op de Kruisbergseweg (N 316) in Zelhem zijn maandagmiddag 23 november de beide bestuurders zwaar gewond geraakt. Zij zijn naar ziekenhuizen in de regio overgebracht.


De aanrijding werd even voor half vijf bij de alarmcentrale 112 gemeld. Aangezien er sprake van beknelling was, rukten alle hulpverleningsdiensten met meerdere voertuigen uit. Een gewaarschuwde traumahelikopter kon vanwege de hevige wind niet opstijgen.


Nadat de beide slachtoffers, het gaat om een 49-jarige man uit Etten en een 31-jarige man uit Keijenborg uit hun voertuigen waren bevrijd, werden zij per ambulance naar ziekenhuizen in de regio overgebracht.


De verkeersongevallendienst van de politie is een onderzoek begonnen. Het vermoeden bestaat dat de Ettenaar komend uit de richting Hengelo door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft is gekomen.


De weg is geruime tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het onderzoek door de politie. Getuigen wordt verzocht om contact met de politie op te nemen via 0900 - 8844.


Einde bericht


-----------------------

(





(



---- --