Saxion Hogescholen
BR>

di 24 november 2009

Saxion genomineerd voor Deloitte F.G. Kordes-Trofee

Saxion is een van de genomineerden van de Deloitte F.G. Kordes-Trofee 2009 in de categorie Onderwijs. De trofee is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het beste jaarverslag in de publieke sector.

Tijdens de Grand Finale op donderdag 10 december worden de categoriewinnaars en de overall winnaar van de F.G. Kordes-Trofee bekend gemaakt.

Bestuursvoorzitter Wim Boomkamp van Saxion: "Wij zijn vereerd dat Saxion tot de genomineerden behoort in de categorie Onderwijs. Het is een beloning voor onze inspanningen om tot zo'n transparant mogelijke jaarverslaggeving te komen. Het toont aan dat we op de juiste weg zitten door ons jaarverslag ook in interactieve vorm toegankelijk te maken via het internet."

De Deloitte F.G. Kordes-Trofee is een jaarlijks terugkerende verkiezing van het beste jaarverslag in de publieke sector. Publieke organisaties vanuit het lokaal bestuur, overheid, woningcorporaties, onderwijs en zorg kunnen zich inschrijven voor de verkiezing. Per categorie zijn drie organisaties genomineerd. Saxion zal met ROC A1 en Hogeschool Zuyd strijden om de titel van categoriewinnaar.

Ga naar het jaarverslag van Saxion.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------