Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)



24-11-2009
Fresh Corridor wint Agro Peper 2009 Publieksprijs

Maandag 23 november heeft Willem Baljeu, directeur van Frugi Venta en penvoerder van het project Fresh Corridor, de Publieksprijs Agro Peper
2009 in ontvangtst genomen. Hij deed dit op het afsluitende congres van het Jaar van de Agrologistiek in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Er zijn in Rotterdam twee AgroPepers uitgereikt. De jury AgroPeper voor het project Fresh Console en de Publieksprijs AgroPeper 2009 voor het project Fresh Corridor. In totaal waren 18 projecten genomineerd. Alle projecten presenteerden zich in de AgroParade. De prijsuitreiking is een initiatief van het Platform Agrologistiek voor de meest innovatieve en pittige projecten op het gebied van Agrologistiek.

A-teams
Platform Agrologistiek heeft A-teams in het leven geroepen om een aantal actiepunten te concretiseren. Daarbij worden experts samengebracht die de logistieke verbeteringen regionaal aanpakken. Fresh Corridor behoort tot de A-teams. Overige A-teams zijn ander andere: Duurzame logistieke oplossingen van boom tot stroom, Biobased Economy & Logistiek en de paddestoelenketen uit Maasdriel zet logistiek op de agenda.

Meer informatie: www.agrologistiek.eu of www.freshcorridor.nl