Nederlander weet zelf wel hoe gezond te blijven

24/11/2009 13:16

FBTO

Leeuwarden - Nederlanders eten niet altijd gezond. Zij sporten minder vaak dan nodig is en tanden flossen doet men pas vlak voor het bezoek aan de tandarts. Desondanks vinden velen de eigen gezondheid belangrijk. Hoe Nederlanders gezond kunnen blijven, weet iedereen zelf het best, zegt zorgverzekeraar FBTO. Zij introduceert daarom het 'Lekker Leven' trainingspak. Het pak is het symbool van 'jouw eigen manier van (gezond) leven'. Je kunt er in sporten, maar je mag er natuurlijk ook mee naar je werk. Het pak wordt gratis aangeboden aan nieuwe klanten bij het afsluiten van een zorgverzekering.

De campagne

De actie is aanvullend op de vandaag te starten zorgcampagne: 'Waar jij je lekker bij voelt, bepaal je zelf'. Een thema dat rechtstreeks aansluit bij de FBTO zorgverzekering. Consumenten hebben bij de aanvullende verzekering negen keuzemogelijkheden waarmee enkele duizenden verschillende combinaties zijn te maken. Voordeel hiervan is dat de consument alleen die aanvulling selecteert die zij echt nodig heeft.' De campagne is vanaf 1 december te zien op televisie.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://fbto.newsclipper.nl