Watersportverbond - KNWV

Koninklijke onderscheiding voor George Boekhoorn

dinsdag 24 november 2009

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Almelosche Watersportvereeniging (AWV) is George Boekhoorn, aftredend bestuurslid van de AWV, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Goerge Boekhoorn onderscheiden George Boekhoorn is al vanaf 1990 actief voor de Almelosche Watersportvereeniging, eerst als lid van de activiteiten- en kantinecommissie, later als bestuurslid. Hij is de drijvende kracht binnen de vereniging. Hij zet zich met hart en ziel in voor de haven en de kantine van de vereniging. Passanten geeft hij een warm welkom, waardoor toeristen zich hier snel thuis voelen. De haven van de AWV heeft dan ook in 2002 de ANWB-prijs gewonnen voor de meest klantvriendelijke haven.

Vertegenwoordiger
Als lid van het Regioteam Overijssel van het Watersportverbond heeft George zich sinds 2001 ingezet als belangenbehartiger voor de
watersport. Hij nam onder andere deel aan het overleg over de
toeristische voorzieningen bij Windesheim en het bevaarbaar maken van het kanaal Almelo-Nordhorn. Op dit moment neemt hij deel aan het schippersoverleg kanaal Almelo-Den Haandrik. George is ook altijd bereid om als vertegenwoordiger van het Watersportverbond op te treden in bijeenkomsten waar de belangen van de watersport behartigd moeten worden.

Wij feliciteren George Boekhoorn dan ook van harte met deze
onderscheiding.