Grolsch biedt consument alternatief voor champagne

24/11/2009 14:57

Koninklijke Grolsch NV

Ploppen in plaats van ontkurken! Dat gaat Grolsch de komende feestmaand bij de consument onder de aandacht brengen. Grolsch brengt het herkenbare ploppende geluid van haar beugelfles als goed alternatief voor het ontkurken van bubbels. Om iedereen tijdens de feestdagen de mogelijkheid te geven feestelijk te proosten met de beugel, is deze in een speciale geschenkverpakking verkrijgbaar. De nieuwe spetterende Grolsch commercial zal de komende weken laten zien dat proosten met de beugelfles net zo feestelijk is als proosten met een goed glas champagne. Aangezien de Grolsch beugelflessen gegarandeerd ploppen bij het openmaken, vormen deze dé ultieme toost.

Het einde van het jaar is bij uitstek de periode om met familie en vrienden samen te zijn, samen te vieren en samen te proosten! Gedurende deze dagen drinkt iedereen uiteraard graag die drank die niet alleen feestelijk is, maar die men ook écht lekker vindt. Speciaal voor de consument die bier verkiest boven champagne biedt Grolsch daarom het ploppen met de beugel als aantrekkelijk alternatief.

Met wie proost jij deze feestdagen?

Speciaal voor de feestdagen is de Grolsch beugelfles te verkrijgen in een geschenkverpakking met vier beugelflessen. Vanaf 23 november tot en met het einde van het jaar is deze als limited edition verkrijgbaar bij verschillende grote supermarkten, groothandels en via de Grolsch-shop op internet. De consumentenrichtprijs hiervoor is 4,99 euro. Naast de beugelfles krijgt ook de Cheersch-starterskit deze feestdagen een speciale verpakking en zijn alle kratten 33cl en 45cl voorzien van een set van zes feestvilten.

De feestdagen actie maakt onderdeel uit van de lopende Grolsch campagne 'Met wie proost jij?' en wordt ondersteund met een TV- en bioscoop-commercial, print-uitingen, online acties en promoties op de winkelvloer. Grolsch geeft daarmee een extra spetterend tintje aan de komende feestdagen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.grolsch.nl