NEN


Uitnodiging deelname aan Platform 'Zorgbedden'

dinsdag 24 november 2009, 16:04

NEN - Medische Technologie nodigt alle belanghebbende en geïnteresseerde partijen uit voor deelname aan het Platform 'Zorgbedden'. Alle geïnteresseerde partijen kunnen tot 5 december 2009 hun interesse kenbaar maken aan NEN - Medische Technologie.

Het initiatief voor een platform is ontstaan als antwoord op vragen vanuit de sector. In het platform worden ontwikkelingen met elkaar besproken en biedt het de ruimte en de gelegenheid om met elkaar over deze ontwikkelingen van gedachten te wisselen. Ontwikkelingen kunnen gaan over wet- en regelgeving, (internationale) normen, CE-markering, onderzoeken van IGZ en zaken die in de media de aandacht krijgen.

Doel
Naast het uitwisselen en bespreken van ontwikkelingen bespreekt
- het Platform uitsluitend onderwerpen die direct gerelateerd zijn aan zorgbedden;

- geeft het Platform gevraagd en ongevraagd advies aan de beleidscommissie NEN-Medische Technologie, welke deze adviezen mee zal nemen in de besluitvorming betreffende het beleidsveld;
- en kan het Platform NEN vragen, nader te benoemen acties, te ondernemen.

Voor wie?
Iedereen die belang heeft of anderszins is betrokken bij het onderwerp zorgbedden, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het Platform. Gezien het onderwerp, wordt verwacht dat minimaal de volgende partijen deel nemen:

- fabrikanten/leveranciers;

- verpleegkundigen;

- onderhoudstechnici;

- adviseurs;

- en testhuizen.