Gemeente Deurne


Eerste vragenlijst onderzoek gemeentewebsite ingevuld eerste enquête wordt ingevuld

Op dit moment is de gemeente bezig om zoveel mogelijk producten klaar te maken voor de digitale snelweg. Dat houdt in dat de burger straks via de website allerlei zaken kan regelen en aanvragen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de website goed aansluit bij de wensen en behoeften van de Deurnenaar.

Vandaar dat de gemeente op dit moment via een onderzoek in kaart brengt hoe men de huidige website beoordeeld en waar eventuele verbeterpunten liggen. Wethouder Nicole Lemlijn was er bij toen de eerste vragenlijst werd ingevuld door familie Verbaarschot. De gemeente hoopt dat dit de eerste van vele zal zijn en roept iedereen op om de vragenlijst in te vullen. Alleen dan kan de Deurnese mening meegenomen worden in de doorontwikkeling van de website.

Wat houdt het onderzoek in?
Het onderzoek is bedoeld om in kaart te brengen waar de gemeente rekening mee moet houden bij het ontwikkelen en verbeteren van de digitale dienstverlening via de website. De gemeente is dus op zoek naar de wensen en behoeften van de inwoners van Deurne. Om die te achterhalen is er een vragenlijst opgesteld waarbij men zijn of haar mening kenbaar kan maken.
De enquête is te vinden op de gemeentewebsite www.deurne.nl, maar is ook op papier verkrijgbaar via de receptie van het gemeentehuis. De sluitingsdatum voor het inleveren van de vragenlijsten is 30 november.

Cadeaubon
De gemeente Deurne stelt de medewerking van haar burgers zeer op prijs! Iedere suggestie is immers weer een stap dichterbij het niveau waar de gemeente met haar digitale dienstverlening naartoe wil. Om die dankbaarheid tot uiting te brengen, verloot de gemeente een cadeaubon van Cultuurcentrum Martien van Doorne ter waarde van 25 euro onder alle mensen die een vragenlijst invullen voor 30 november. De loting vindt plaats op dinsdag 1 december. De uitslag zal op donderdag 3 december via de website en het Weekblad van Deurne bekend worden gemaakt.