Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MSA-ICT is Dell Certified Enterprise Partner en organiseert samen met Dell een EqualLogic seminar op 24 november

Houten, 11 november 2009 - MSA-ICT, de ICT-dienstverlener voor het MKB en de overheid, is Dell Certified Enterprise Partner geworden. MSA-ICT is gespecialiseerd in de storage oplossingen van Dell EqualLogic en levert hiermee een totaalpakket aan oplossingen; servers, desktops en laptops in combinatie met aanvullende diensten.

Certified Enterprise Partner is de hoogste status in het partnerprogramma van Dell, waarbij Dell MSA-ICT als gecertificeerde partner ondersteunt met snelle toegang tot demonstratie-units, account management, pre-salesondersteuning en financieringsopties. Als Dell Certified Partner kan MSA-ICT zijn klanten totaaloplossingen bieden met een blijvende en consistente support en een hoog niveau van expertise en kwaliteit.

Jerome Fernhout, Channel Development Manager bij Dell: 'We hebben met MSA-ICT een goede samenwerking opgezet. MSA-ICT is een partij die ICT begrijpelijk maakt en heeft laten zien de juiste kennis van de markt te hebben. MSA-ICT combineert die kennis met de producten en diensten van haar partners tot begrijpelijke oplossingen in de snel veranderende markt van vandaag. Als Certified Enterprise Partner van Dell voldoet MSA-ICT aan de juiste kwalificaties om juist in deze economische tijd een stabiele en complete ICT-partner te zijn voor haar klanten'.

EqualLogic SAN's

Voor het beschikbaar houden van data en het efficiënt beheren hiervan is het centraliseren van informatie in een Storage Area Network (SAN) omgeving een betrouwbare oplossing. iSCSI SAN's van Dell EqualLogic kunnen als uitstekend alternatief dienen voor kostbare en complexe oplossingen op basis van Fibre Channel. EqualLogic SAN's zijn eenvoudig te implementeren en uit te breiden.

Seminar

MSA-ICT organiseert in samenwerking met Dell op 24 november 2009 een EqualLogic seminar. Tijdens dit seminar informeert MSA-ICT de deelnemers over de mogelijkheden van de storage-oplossingen van EqualLogic. ICT-professionals kunnen hier meer opsteken over hoe EqualLogic SAN's data beschikbaar houdt en efficiënt beheert. Het seminar is een uitgelezen kans om vragen te stellen over storage in relatie tot virtualisatie, replicatie, backup, recovery, en archivering. Tijdens de live demo ervaren deelnemers hoe eenvoudig het EqualLogic SAN werkt.

Het seminar zorgt ervoor dat deelnemers volledig geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen op storage gebied Van Dell EqualLogic. Kijk hier voor meer informatie over het seminar.

Agenda:

9.30 uur Ontvangst

10.00 uur Welkomstwoord

Frank van Eck, Product Specialist, MSA-ICT

10.15 uur Trends en ontwikkelingen op het gebied van storage, Introductie Dell EqualLogic

Raymond Wigmore, Channel Manager Dell EqualLogic

10.45 uur Pauze

11.00 uur Live demo Dell EqualLogic

Ricardo van Velzen, Pre-Sales Dell EqualLogic

12.00 uur Meet the expert (mogelijkheid tot vragen stellen.

Ricardo van Velzen, Pre-Sales Dell EqualLogic

12.30 uur Afsluiting

Frank van Eck, Product Specialist, MSA-ICT

Aansluitend lunch

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het seminar vindt plaats bij MSA-ICT, Vleugelboot 8, te Houten. Inschrijven kan via: www.msa-ict.nl/dell

Over MSA-ICT
MSA-ICT is een ICT-dienstverlener met meer twintig jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven en overheidswezen. Met de onderdelen MegaSellers.nl, MSA-ICT Business Services en MSA-ICT Logistic Services helpt het bedrijf organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Voor meer informatie over diensten en producten van MSA-ICT, zie: www.msa-ict.nl.