Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Davilex lanceert nieuwe versie administratieve software

Houten, 24 november 2009 - Davilex, ontwikkelaar van administratieve software voor het midden- en kleinbedrijf, heeft een nieuwe versie van zijn administratieve software gelanceerd. Deze nieuwe versie, Upgrade 2010, voldoet geheel aan de hedendaagse technische eisen. Daarnaast bevat Upgrade 2010 nieuwe functionaliteit die het gebruiksgemak van het programma verder optimaliseert.

Nieuwe versie compatibel met Windows 7
De nieuwe versie van de administratieve software van Davilex heeft het certificaat 'Compatible with Windows 7' behaald. Gebruikers van de software hebben daarmee de garantie dat het programma volledig compatibel is met het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.

Exportmogelijkheid naar Elsevier BAS en Elsevier VPB Nieuw is ook de mogelijkheid om gegevens ten behoeve van de Aangifte Inkomstenbelasting en Aangifte Vennootschapsbelasting te exporteren naar de veelgebruikte aangifteprogramma's Elsevier Bas Programma en Elsevier VPB Programma. Deze toevoeging aan de software zal veel accountants- en administratiekantoren een aanzienlijke tijdwinst opleveren waarbij tegelijkertijd de kans op invoerfouten wordt geminimaliseerd.

Een volledig overzicht van nieuwe functionaliteit per module is terug te vinden op www.davilex.nl/upgrade.

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten en diensten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen met behulp van de administratieve software van Davilex op eenvoudige en overzichtelijke wijze ingevoerd worden.


- EINDE BERICHT -


Noot voor redacties
Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht