Ingezonden persbericht


t.a.v. de redactie

Sitel lanceert een nieuwe Webervaring

BPO-specialist breidt online aanwezigheid uit met interactief ontwerp en nieuwe media integratie

Eindhoven, 19 november 2009 - Sitel, wereldwijd marktleider in Business Process Outsourcing (BPO) op het gebied van klant contacten, heeft zijn nieuwe website www.sitel.com gelanceerd. De nieuwe site zal de gebruikerservaring stimuleren en levert belangrijke, relevante informatie over alle aspecten van contact center branche. Daarbij wordt gebruik van moderne hulpmiddelen voor interactieve en sociale media.

De nieuwe website is ontworpen om een snelle en efficiënte toegang te geven tot actuele informatie en kennis aan huidige en toekomstige cliënten, werkzoekenden, media en analisten. De inhoud van de site zal helpen om outsourcing van contactcenter activiteiten te herdefiniëren door specifieke visies en inzichten van Sitel's deskundigen, sector analisten en andere professionals.

"Als specialist in afhandeling van klantcontacten voor veel grote wereldwijd opererende bedrijven met bekende topmerken, is het voor Sitel belangrijk om hoogwaardige interactieve communicatie te leveren," zegt Amit Shankardass, chief global marketing officer bij Sitel. "Tegenwoordig zijn ervaren webgebruikers op zoek naar actuele en relevante informatie en voor diepgaande kennis en deskundigheid over contact centers sector moet je bij Sitel zijn. Dit nieuwe Webplatform is een efficiënt middel om onze ervaring met ons publiek te delen."

De nieuwe website is beschikbaar in meerdere talen en toont de frisse uitstraling van Sitel met logo en nieuws en beeldmateriaal van alle Sitel vestigingen.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactieverwerking van klanten met 60.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 155 vestigingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa en Azië. Met de onderscheiden diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod voor het beste rendement op hun klant investering. Sitel is een particuliere onderneming met de Canadese Investerings maatschappij Onex Corporation als grootaandeelhouder.

Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen, 'Telecom, Kabel en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology & Consumer Electronics'



Ingezonden persbericht