Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

November, 2009

MSI N240GT Grafische Kaart Series
Extreem overclocken met Afterburner

De gerenomeerde fabrikant van moederborden en grafische kaarten, MSI, introduceert 's werelds eerste grafische kaart die overvoltage ondersteunt: de N240GT serie. De N240GT-MD512-OC/D5 en N240GT-MD1G maken het mogelijk de gebruiker het GPU-voltage aan te passen en de overclock configuraties via de MSI Afterburner software bij te stellen. Bovendien maakt deze serie gebruik van het geavanceerde 40nm productieproces en ondersteunt de DirectX 10.1 spel standaard voor 3D support. De kaarten bieden een HDMI output voor high-definition entertainment. De MSI N240GT-MD512-OC/D5 zijn voorzien van extreem snelle 512MB GDDR5 geheugen en military class componenten voor meer overclock-mogelijkheden. De MSI N240GT-serie biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding aan aan de consumenten.

MSI Afterburner: Indrukwekkende overclockervaring
De MSI Afterburner overclocking software is geoptimaliseerd om de hoogste prestaties van de MSI N240GT te behalen. Naast de mogelijkheid de overclock configuratie aan te passen, bieden de N240GT kaarten een unieke GPU overvoltage functie.De snelheid van de grafische processor kunnen overclockt worden tot wel 30% en biedt daarmee een indrukwekkende overclockervaring aan.

Hoge prestaties: 40nm en DirectX 10.1
Alle MSI N240GT grafische kaarten maken gebruik van de NVIDIA GeForce GT240 GPU en bieden volledige ondersteuning aan PhysX en CUDA technologie. De chip is geproduceerd op het geavanceerde 40nm productieproces. Het energieverbruik daalt wat de temperatuur van de GPU doet verlagen. Dit resulteert in hogere overclockprestaties. Tevens ondersteunt de N240GT serie DirectX 10.1 voor levensechte beelden.

Military class componenten: stil en stabiel
Ter verbetering van de stabiliteit zijn de MSI N240GT kaarten voorzien met military class componenten; Hi-c CAPs, Solid State Chokes en Solid Capacitors. Bij de uitvoering van applicaties en spellen die veel energie nodig hebben, bieden deze componenten een hoge mate van stabiliteit en verlengen daarmee de levensduur van de kaarten. Bovendien zijn de chokes geluidsarm. De MSI N240GT-MD512-OC/D5 zijn zelfs voorzien van Golden SSC's die kan meer stroom verwerken voor nog betere overclockmogelijkheden.


* Overclock resultaten zijn verschillend per model.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI-distibuteur

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.




Ingezonden persbericht