Ingezonden persbericht


Deventer, 2 november 2009



Bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers in Ede


Op dinsdag 24 november 2009 organiseert het project Ondernemend Netwerken in Ede een bijeenkomst over "Succesvol ondernemen in voor- en tegenspoed". Speciale gast is Medy van der Laan, de nieuwe algemeen directeur van de Kamer van Koophandel Oost-Nederland.

Het project Ondernemend netwerken, vitaal vrouwelijk ondernemerschap stad en land en de Stichting IkStartSmart hebben de handen ineengeslagen. Samen organiseren zij een inspirerende bijeenkomst in Ede voor vrouwelijke ondernemers. Zij kunnen deelnemen aan twee van de drie aangeboden workshops over de volgende onderwerpen:


1) Ondernemen in zwaar weer Marieke van Rhee, Kamer van Koophandel
2) Hoe presenteer ik mijzelf en mijn bedrijf? Gemma Komen, Syntens
3) Hoe beoordeelt een bank onderneemsters? Marleen Jansen, Rabobank

De drie workshopleiders gaan op eigen wijze met de deelnemers aan de slag over de mogelijkheden en struikelblokken van een eigen bedrijf. Voor startende en ervaren onderneemsters een uitgelezen kans om samen met collega-onderneemsters over het ondernemerschap te sparren.

Visie op vrouwelijk ondernemerschap
Na de actieve workshops geeft oud-staatssecretaris Medy van der Laan als gastspreker haar visie op vrouwelijk ondernemerschap. Als nieuwe algemeen directeur van de Kamer van Koophandel Oost-Nederland en vanuit haar ervaring als zelfstandig adviseur zal zij de deelnemers aan de ondernemersbijeenkomst ongetwijfeld trakteren op een praktisch en inspirerend verhaal.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan (vóór 16 november 2009) via www.projectenltonoord.nl of bij Sandra de Hart van Projecten LTO Noord op telefoonnummer 088 - 888 66 77 of per e-mail sdhart@projectenltonoord.nl. De bijeenkomst start op 24 november 2009 om 12.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Locatie bijeenkomst: Rabobank Vallei en Rijn, Galvanistraat 2, 6716 AE te Ede.

Kosten deelname: ¤ 20,-- per persoon, contant te voldoen op 24 november 2009.

Achtergrondinformatie over de organiserende partijen is te lezen op www.ondernemendnetwerken.nl en www.ikstartsmart.nl.