Gemeente Best

Winnaar Songfestival Ralf bij gemeente Best op bezoek!

24-11-2009

Afgelopen zaterdag won Ralf Mackenbach (14 jaar) uit Best het Junior Eurovisie Song-festival 2009. Hij behaalde met zijn zelfgeschreven nummer Click Clack 121 punten en liet daarmee Rusland en Armenië (allebei 116 punten) net achter zich.

Het gemeentebestuur van de gemeente Best kon en wilde deze geweldige prestatie niet zomaar voorbij laten gaan en regelde meteen een ontmoeting met Ralf om hem in het zonnetje te zetten. Gelukkig was dit, ondanks zijn inmiddels overvolle agenda, geen probleem en bracht Ralf vandaag om 16.00 uur een bezoek aan het gemeentehuis van Best. Het slechte weer mocht de pret niet drukken want naast het College van BenW stonden voor het gemeentehuis ook een groot aantal fans en pers op Ralf te wachten. Dit geduld werd beloond want Ralf nam uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen, interviews te geven en met iedereen op de foto te gaan.



Ondanks de gezellige sfeer buiten werd het uiteindelijk toch echt tijd voor het 'officiële' gedeelte en verhuisde iedereen naar de Burgerzaal. Binnen werd Ralf nogmaals gefeliciteerd met het behalen van zijn overwinning en kreeg hij uit handen van de Burgemeester dhr. Kortmann een gitaar cadeau. Werderom kreeg iedereen volop de gelegenheid met Ralf op de foto te gaan en een handtekening te scoren.



Na het geven van een paar laatste interviews was het tijd voor de fans en de pers om te gaan en had Ralf nog even de gelegenheid om met het College van BenW te kletsen die zeer benieuwd waren naar zijn ervaringen in Kiev. Voordat iedereen het wist, was het nu echt tijd om te gaan en natuurlijk wilde het College van BenW ook met Ralf op de foto en een handtekening want je maakt niet iedere dag mee dat er een echte ster op bezoek is!



---