Het Expertisecentrum

Personele wisselingen binnen het traineeprogramma

28/09/2009

Een nieuwe programmamanager is begonnen! Manon Blokzijl zal de nieuwe traineegroep voor het domein van Openbare Orde en Veiligheid gaan leiden. Manon is afgestudeerd in de Toegepaste Sociale Psychologie en heeft gedurende haar loopbaan zich geconcentreerd op werving en selectie en loopbaanbegeleiding binnen het ministerie van Defensie. De laatste jaren was zij trainer / opleider bij het ROI. Daaraan zal zij voor 1 dag in de week verbonden blijven.

De eerste trainees van groep Openbare Orde en Veiligheid zullen naar alle waarschijnlijkheid al op het einde van dit jaar starten, de opleiding begint in januari 2010. Momenteel zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang.

Mensen komen en mensen gaan. Marieke Willems gaat HEC en daarmee het programmamanagement van de trainees per 1 november a.s. verlaten. Zij start een nieuw avontuur in het buitenland waar zij samen met haar man een hostal rural gaat beginnen. Eind oktober vindt de feestelijke afsluiting van haar traineegroep plaats en zal ook haar afscheid gevierd worden.