Partij voor de Vrijheid (PVV)

Begroting Wonen, Wijken & Integratie - Inbreng
dinsdag 24 november 2009

Vz,

Ik val maar meteen met de deur in huis: deze minister voor Wonen, Wijken en Integratie heeft voor de PVV eigenlijk al afgedaan! Hij heeft de mensen die achter mijn partij staan, PVV stemmers en potentiële PVV stemmers weggezet als een gevaar voor de rechtsstaat!

En met deze schoffering heeft de minister in het integratiedebat duidelijk partij gekozen; hij heeft gekozen voor de aloude PvdA stelling: handen af van de multi-culturele heilstaat, handen af van de massa-immigratie en handen af van de islam!

PVV stemmers zijn in de ogen van de minister een gevaar voor de rechtsstaat, maar over moslims zegt hij, ik citeer: "wij praten over het algemeen over brave Nederlandse burgers die hier wonen, naar school gaan, werken, lid zijn van een sportvereniging enz. Kortom, het zijn mensen die gewoon meedoen in de samenleving." Einde citaat.

Dat is dus nogal een verschil in benadering van twee grote groepen mensen!

Maar nog afgezien van het feit dat veel nieuwkomers juist helemaal niet werken, naar school gaan en meedoen in de samenleving, gaat de minister volledig voorbij aan de islamisering van onze samenleving!

Hij durft zaken als toenemende homo- en Jodenhaat in zijn flutnota niet eens in verband te brengen met de islam. En hij zegt dat het helemaal niet zo is dat elke kwestie te maken heeft met een islamitische achtergrond.

Ik wil hem vragen of dat ook voor de volgende 4 kleine voorbeelden geldt, waarvan ik er overigens wel honderd kan geven:


- Meer dan 60% van alle Turken in Nederland vindt dat vrouwen te veel rechten en vrijheden hebben.

- De helft van de Turken en Marokkanen in Nederland vindt dat de westerse leefwijze niet samen gaat met hun islamitische achtergrond.
- Driekwart van alle moslims in Nederland kon begrip opbrengen voor de afschuwelijke massa-moord van nine / eleven.
- En in Amsterdam kan op sommige scholen niet meer les worden gegeven over de tweede wereldoorlog en de Holocaust , omdat anti-semitische Marokkaanse jongeren de boel dan op stelten zetten..

Ik wil per voorbeeld graag een reactie, en wil de minister vragen of hij bij zijn naïeve standpunt blijft dat problemen niet in verband mogen worden gebracht met de islam..

De werkelijkheid is natuurlijk dat de voortgaande massa- immigratie en de daaraan verbonden islamisering onze samenleving helemaal ontwricht! En al onze kernwaarden en vrijheden in de uitverkoop gooit! Hier is dit slappe kabinet verantwoordelijk voor.

De PVV durft wel stelling te nemen, en vraagt het kabinet nogmaals om zorg te dragen voor een immigratiestop voor mensen uit moslimlanden!

Vz,

In de nota van de minister staat dat het belangrijk is om informatie te verzamelen. Ik wens de minister daar veel succes bij, maar de feiten liggen natuurlijk gewoon op straat! Op straat zie je hoe het tuig -vaak Marokkaans tuig- het leven van de gewone man en vrouw totaal verpest! Geweld, intimidatie, bedreigingen, scheldpartijen, bespugingen,, het is allemaal dagelijkse praktijk. En wat is het antwoord van de minister? Een vogelaarwijkenproject! Een linkse hobbie die de klauwen vol met geld kost. En wat gebeurt er met dat geld? Marokkaanse reljongeren krijgen er een gratis vakantie New York mee.

Ik eis van de minister dat dit soort flauwekul onmiddellijk stopt! Ik eis dat er geen cent belastinggeld meer gaat naar reisjes en andere verwenprojecten! Graag een reactie.

De minister gaat de Marokkaanse reljeugd ook te lijf met gezinsmanagers en straatcoaces. Maar in de praktijk is het helaas vaak andersom, want de Marokkaanse reljeugd gaat de straatcoaches juist te lijf! Die worden op straat bedreigden mishandeld.

Dit soort linkse flutmaatregelen maakt dus 0,0 indruk op dat straattuig !

Neem nou gewoon de PVV aanpak over, vraag ik de minister. Kies partij voor veiligheid, voor de burgers en voor slachtoffers van misdaad en maak het mogelijk dat criminelen met een dubbele nationaliteit het Nederlanderschap verliezen, en het land uit gezet worden!

En mensen die hier op grond van een verblijfsvergunning wonen, moeten wat de PVV betreft al na 1 willekeurig misdrijf vertrekken! Dat is wat nodig is om de enorme overlast, verloedering en criminaliteit aan te pakken!

Maar de minister zit met zijn armen over elkaar, en doet helemaal niets. Dit zie je ook bij de inburgering; mensen die hier al 30 jaar zijn en geen woord Nederlands spreken, kunnen volgens de minister ook niet verplicht worden om wel in te burgeren.

En dan wijst hij op internationale verdragen. Maar als je daardoor geen problemen op kunt lossen, dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat die verdragen worden aangepast! Waarom doet de minister dat niet? En als ze echt niet aangepast kunnen worden kun je die verdragen ook opzeggen! Dus zeg alsjeblieft niet langer dat je vanwege allerlei verdragen helemaal niets kunt doen!

Vz,

Die nietszeggende nota van de minister heet "kiezen voor Nederland". Een belachelijke titel, want mensen hoeven van dit kabinet juist helemaal niet voor Nederland te kiezen. Ze mogen veelal gewoon hun oorspronkelijke nationaliteit houden, wat ze zelf ook vaak graag willen!

Sterker nog, Veel Turken en Marokkanen die hier wonen voelen zich in de eerste plaats juist geen Nederlander: dat geldt voor 88% van de Turken en 86% van de Marokkanen. Dat zijn aantallen die er niet om liegen.

Ik wil de minister vragen hoe hij het zelf samen vindt gaan om het over kiezen voor Nederland te hebben, terwijl nieuwkomers dat vaak juist niet willen en van dit kabinet ook niet hoeven te doen!

Van de minister mogen we het niet meer over allochtonen hebben maar moeten we over nieuwe Nederlanders spreken.

Met woordmanipulatie probeert de minister gewoon een situatie te creëren die rooskleuriger is dan de werkelijkheid. Want nogmaals, van Turken en Marokkanen is bekend dat ze zichzelf juist niet in de 1e plaats Nederlander voelen.

Maar ik wil de minister vragen of we de vele allochtonen die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, maar hier o.g.v. een verblijfsvergunning wonen, ook nieuwe Nederlanders moeten noemen. Dat zou bizar zijn, want die mensen kun je dan net zo goed `nieuwe chinezen' gaan noemen. Want dat zijn ze net zo min als Nederlanders. Graag helderheid.

Vz,

Ik wilde eigenlijk niet meer over de kosten van de voortgaande massa- immigratie beginnen, want we weten inmiddels wel dat de Nederlandse burger er in de schandalige visie van de minister geen recht op heeft om dat te weten!

En de PVV-fractie heeft al tevergeefs geprobeerd om de minster daarom naar huis te sturen en om een onderzoek van de grond te krijgen om te kijken of sprake is van een ambtsmisdrijf omdat hij mijn Kamervragen vertikte te beantwoorden.

Maar er is iets merkwaardigs aan de hand rond het kostenverhaal! Het kabinet heeft namelijk onderzoek laten doen naar de financiële opbrengsten van moskeeën en imams. Dan kan de minister dus wel met allerlei onzin komen dat je allochtonen niet langs de meetlat van de euro mag leggen, maar dat geldt dan kennelijk niet als het om opbrengsten gaat!

Dan plak je zelfs imams aan de meetlat van de euro om je punt te maken. Hoe belachelijk dat punt overigens ook is.

Waar het om gaat is dat de minister door de mand is gevallen. Het is geen enkel probleem om allochtonen, zelfs imams, langs de meetlat van de euro te leggen als het om gestelde opbrengsten gaat, maar bij kosten mag het niet. Dit is de hypocrisie ten top, en ik vraag de minister dit uit te leggen

Vz,

Het beleid van deze minister is al met al een in- en intriest plaatje waarmee ons land helemaal niets opschiet. Daarom ga ik een amendement indienen, dat ertoe strekt het salaris van deze minister symbolisch met 1 euro te korten. Hiermee wil de PVV- fractie uitdrukken dat deze minister zijn werk bijzonder slecht doet!