Ingezonden persbericht


Den Haag, 24 november 2009

Directiewisseling Winkelman en Van Hessen
Twee vrouwen vormen het nieuwe directieteam

Met ingang van 1 januari 2010 zal de directie van Communicatieadvies- bureau Winkelman en Van Hessen gevormd worden door Carien Mulder en Hanneke Verburg. De huidige directeuren Ralph van Hessen en Ton Winkelman blijven verbonden aan het bureau en zullen zich volledig gaan richten op strategisch werk voor opdrachtgevers, bijzondere projecten en nieuwe initiatieven voor het bureau.

Mulder en Verburg geven nu ieder nog leiding aan een adviesgroep van het bureau en hebben zich hierin bewezen als zeer deskundige adviseurs en als inspirerende leiders. Mulder realiseerde als adviesgroepmanager een sterke groei van de Brand PR activiteiten. Onder haar leiding werd de portefeuille uitgebreid met diverse gerenommeerde merken en wordt zelfs in dit jaar een groeitempo met dubbele cijfers bereikt. Mede dankzij haar achtergrond als marketingprofessional - eerder bij Sara Lee en Wessanen - blijkt zij bij uitstek in staat om creatief werk met impact te realiseren. Verburg ontwikkelde Special Events tot een nieuw WVH-specialisme dat opvallend en inmiddels zelfs bekroond werk verricht voor diverse ondernemingen en organisaties. Hiernaast nam zij het initiatief om de activiteiten in het onderwijs krachtig uit te bouwen. Zij introduceerde ook een methode om de innovatie van beleid en communicatie te versnellen.

Ton Winkelman en Ralph van Hessen zijn verheugd over de directiewisseling. "Het is geweldig dat we uit eigen gelederen zulke inspirerende, nieuwe leiders voor het bureau hebben kunnen benoemen. Wij zien ernaar uit om na 30 jaar leidinggeven onze oude liefdes weer volledig te kunnen omarmen. Denk hierbij in het bijzonder aan strategisch werk voor klanten en bijzondere initiatieven, zoals het World Congress on IT 2010 en de Big Improvement Day. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe topstructuur zowel het werk voor onze klanten als de eigen organisatie nieuwe kwaliteitsimpulsen geeft".

Winkelman en Van Hessen (WVH), in 1979 opgericht door beide naamgevers, is met vestigingen in Den Haag en Amsterdam het grootste zelfstandige communicatieadviesbureau in Nederland. Verleden jaar nog uitgeroepen tot 'Bureau van het Jaar in de Benelux', staat WVH voor creatieve en impactvolle communicatie voor gerenommeerde opdrachtgevers in alle sectoren van bedrijfsleven en overheid; de zorg; cultuursector en het onderwijs.


- Einde bericht -