Lancering nieuwe website ICTroom


HILLEGOM, 20091124 -- Datacenterspecialist ICTroom heeft een geheel vernieuwde website gelanceerd. Hiermee wil de organisatie zijn vele relaties in de datacenter- en servermarkt waar het bedrijf in actief is, nog beter van dienst zijn. De nieuwe website vloeit voort uit de strategie die het bedrijf voor ogen heeft om zijn marktpositie verder uit te bouwen. Centraal staat het eveneens vernieuwde bedrijfsprofiel. Missie, doelstellingen, normen en waarden worden daarbij helder gecommuniceerd. De nieuwe website ziet er niet alleen anders uit, maar laat ICTroom ook online beter zien: kwalitatief, state-of-the-art, duidelijk en Driven by Excellence.

Een belangrijke doelstelling van de vernieuwde website is het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid. Het is de bedoeling dat de bezoekers van de website nu bij elke fase van oriëntatie op producten en diensten voor de datacenter facilitaire infrastructuur makkelijk hun weg kunnen vinden.

De belangrijkste speerpunten op de vernieuwde www.ictroom.nl zijn verder de portfolio, het bieden van geïntegreerde oplossingen én de expertise van de medewerkers. De website geeft bezoekers een duidelijk beeld van het volledige aanbod en de verschillende diensten waarmee ICTroom de klant ontzorgt. Door een heldere indeling in rubrieken, onderwerpen en snelkoppelingen vindt de klant binnen enkele klikken alle relevante informatie die hij zoekt. De referentiedatabase geeft een actueel beeld van de klantenkring van ICTroom, waartoe tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries behoren.

Over ICTroom
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facilitaire Infrastructuren bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.
In Nederland maar intussen ook daarbuiten is ICTroom betrokken bij ruim 75.000 m2 datacenterfaciliteiten. Tot de klantenkring van ICTroom behoren tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries. Recente miljoenencontracten bij o.a. de Rabobank en vtsPN dragen bij aan een verdere groei van ICTroom.