Project Gemeente Westland

Informatiebijeenkomsten 'verbinding A20-N220 Westerlee-Maasdijk

Informatiebijeenkomsten 'verbinding A20-N220 Westerlee-Maasdijk

Publicatiedatum: 10-11-2009

Op woensdag 25 en donderdag 26 november 2009 organiseert de provincie Zuid-Holland twee informatiebijeenkomsten om het definitief ontwerp te presenteren van de reconstructie van het knooppunt Westerlee en de aanleg van de nieuwe weg tussen Rijksweg A20 en de N220 (Maasdijk). De bijeenkomsten worden gehouden in de Prinsenhof op Cornelis Houtmanplein 6 in Maasdijk van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens de avonden toont de provincie Zuid-Holland de ontwerptekeningen en bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Diverse deskundigen van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland staan de bezoekers tijdens deze avonden te woord.

Naar aanleiding van onderzoeksresultaten is het voorlopig ontwerp uit 2007 op een aantal punten aangepast. De belangrijkste veranderingen in het definitief ontwerp zijn de fietstunnel door de Maasdijk, de verplaatsing van de fietstunnel bij het Blauwhek naar Westerlee gecombineerd in een tunnel geschikt voor al het verkeer.

3-in-1 project

De verbinding tussen Westerlee en de Maasdijk maakt onderdeel uit van het 3-in-1 project. Dit project zorgt voor een betere leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid van het Westland en Hoek van Holland. De overige projecten uit het 3-in-1 project zijn: de Verlengde Veilingroute en de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland.

Meer informatie

Meer informatie over het 3-in-1 project vindt u op www.zuid-holland.nl/project3-in-1

Bron: Provincie Zuid-Holland