Gemeente Echt-Susteren


Sportcafé: Echt-Susteren Sportstad?!

Sport heeft alles: het is leuk, houdt mensen gezond en zorgt voor binding, leefbaarheid en respect voor elkaar. Omdat sportbeleid vooral een lokale aangelegenheid is, wil de gemeente de sportpraktijk in Echt-Susteren verbeteren en daarmee de maatschappelijke waarde van sport voor onze gemeente te vergroten. Daarom staat in het Sportcafé van woensdag 25 november om 19.30 uur in het teken van âEcht-Susteren Sportstad?!â.

Â

Het college wil de komende jaren inzetten op een kwalitatieve, inspirerende maar toch betaalbare lokale sportagenda voor Echt-Susteren. Uiteraard lukt dit alleen dankzij de betrokkenheid en actieve deelname van onze inwoners, verenigingen en instellingen. Zo formuleren we samen een efficiënt, goed en vooruitstrevend sportbeleid! En daar gaan we het op 25 november over hebben in de kantine van de Tennisclub Echt in het sportpark âIn de Bandertâ.

Â

Sportkampioenen

Tijdens het Sportcafé staat niet het beleid centraal maar ook de sporters zelf. Zo wordt er op een speciale manier aandacht besteed aan onze sportkampioenen en andere bijzondere prestaties.