Gemeente Geldermalsen

Informatieavond herinrichting openbare ruimte Jeugdlaan Beesd

Na de bouw van het Kulturhus volgt natuurlijk het opnieuw inrichten van het naastgelegen plantsoen en de Jeugdlaan. Hoe gaat dat eruit zien?
Het zal niet lang meer duren voordat de bouw van het nieuwe Kulturhus aan de Jeugdlaan in Beesd daadwerkelijk van start gaat. Al eerder is aangegeven, dat het gemeentebestuur gecombineerd met dit bijzondere bouwproject ook kritisch wil kijken naar de mogelijkheden qua herinrichting van de openbare ruimte. Daarmee doelen we in het bijzonder op het plantsoen tussen de Jeugdlaan en de woningen aan de Groenzoom en de Jeugdlaan zelf. Tegelijkertijd wordt hierbij betrokken de verkeersroutering en de parkeervoorzieningen.

In opdracht van het gemeentebestuur heeft het Adviesbureau R.I.E.T. uit Bunnik een concept-inrichtingsplan gemaakt Dit plan wordt aan de bewoners van de directe woonomgeving voorgelegd tijdens een informatieavond

* op woensdag 25 november a.s.

* om 20.00 uur

* in 'De Dorpskring' in Beesd

Ook andere belangstellenden zijn die avond natuurlijk van harte welkom. Tijdens deze avond worden de aanwezigen niet alleen inhoudelijk over het conceptplan geïnformeerd, maar ook over de daarover te doorlopen vervolgprocedure.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258