Gemeente Woerden

Inloopavond aanpak knelpunten A12 tussen Gouda en knooppunt Oudenrijn

18-11-2009
Woensdag 25 november organiseert Rijkswaterstaat een inloopavond waar u wordt geïnformeerd over de aanpak van de knelpunten A12 tussen Gouda en knooppunt Oudenrijn.
U wordt in het bijzonder geïnformeerd over de onderhoudswerkzaamheden, de aanleg van een extra rijstrook en spitsstrook en er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inloopavond

* Wanneer: woensdag 25 november 2009

* Tijdstip: tussen 19.00 uur en 22.00 uur
* Waar: De Sluis Groep, Carrosserieweg 1 te Woerden

U bent van harte welkom!

Knelpunten
Rijkswaterstaat pakt 30 hardnekkige knelpunten op de weg versneld aan om de doorstroming te verbeteren en de reistijd betrouwbaarder te maken. Het traject op de A12 tussen Gouda en knooppunt Oudenrijn behoort tot de projecten die versneld worden aangepakt. De A12 is een van de oudste snelwegen en ook een van de drukste wegen in Nederland. Op het weggedeelte tussen Woerden en Gouda (in de richting van Utrecht naar Den Haag) komt een spitsstrook die de verkeersdoorstroming bij grote drukte moet gaan verbeteren. In de andere rijrichting, op het gedeelte van Gouda tot aan knooppunt Oudenrijn, wordt een extra rijstrook gerealiseerd (van drie naar vier rijstroken), zodat de A12 meer verkeer kan verwerken. Op basis van de huidige planning is in 2014 alles gereed. Naast deze aanpassingen vinden op dit traject van de A12 diverse onderhoudswerkzaamheden plaats en worden o.a. faunapassages en nieuwe geluidsschermen gebouwd.

Meer informatie
Nadere informatie over de verbetering van de A12 kunt u vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a12 of u belt met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, tel: 0800-8002 (gratis).

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden|tel. (0348) 428 911|stadhuis@woerden.nl |
ProclaimerColofonVraag en antwoordSitemap