Deelgemeente Charlois Rotterdam

Sinterklaasactiviteiten in Wijkaccommodatie Oud-Charlois

Sinterklaas komt naar Nederland en natuurlijk ook naar Oud Charlois. In het kader van Sinterklaas zijn er allerlei verschillende activiteiten in Wijkaccommodatie Oud-Charlois.

Op woensdag 25 november om 14.00 uur de Sinterklaasfilm: Sinterklaas en het geheim van het grote boek. Op woensdag 2 december is de Sinterklaasvoorstelling Teunito is verdwenen van Kindertheater Kijk haar nou.

Woensdag 25 november

Sinterklaasfilm: Sinterklaas en het geheim van het grote boek

Als sinterklaas in het ziekenhuis terecht komt, probeert de gemene Dr. Brein zijn plaats in te nemen. Ze wil zo het geld van de cadeautjes en het grote boek van Sinterklaas stelen. Als de Pieten dit doorkrijgen stellen ze een onderzoek in en proberen ze dit grote probleem op te lossen.

De film begint om 14:00 uur. Entree: 1,00

Woensdag 2 december

Kindertheater Kijk haar nou. Sinterklaasvoorstelling: Teunito is verdwenen

Teunito is geslaagd voor z'n pietenexamen en is nu een echte Zwarte Piet. Maar niet zo maar een Zwarte Piet, maar een heuse Wegwijs Piet. Samen met de andere wegwijspiet- en moet hij de pakjesroutes uitzetten voor Sinterklaas. Dat is zwaar en vermoeiend werk. Zeker als hij merkt dat alle ruiterpaden, die Sinterklaas nodig heeft, zijn gesloten. Gelukkig is er nog een ruiterpad open. Maar die loopt over het landgoed van freule Femme de Branche. Teunito besluit om haar toestemming te vragen om van het ruiterpad gebruikt te mogen maken. Eenmaal binnen bij de freule vraagt deze of hij haar wil helpen. Natuurlijk wil Teunito dat.

De voorstelling begint 14:00 uur. Entree: 1,50

Na afloop kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas.

Voor meer informatie/reserveringen: Wijkaccommodatie Oud-Charlois

Clemensstraat 11

Tel: 010-428 20 42