Gemeente Bernheze


Parkeren woensdag 25 november (griepvaccinatie)

In verband met de massavaccinatie van de doelgroep kinderen op woensdag 25 november verwachten wij tussen 8.30 uur en 14.30 uur een grote verkeersdrukte in Heesch.
Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken hier rekening mee te houden en begrip voor te hebben.

Wij zullen woensdag de volgende maatregelen treffen om een en ander zo goed mogelijk te laten verlopen.

Volg borden voor vaccinatie
Als u uit Heesch of Maasdonk komt, kunt u bij 't Vijfeiken, de kerk en de brandweer parkeren. Mensen uit Maasdonk kunnen vanaf de Boschebaan de borden volgen naar de parkeerplekken (vaccinatie volg P).

Als u uit Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek kunt u op het grasveld aan de Narcislaan parkeren. U kunt de borden volgen naar deze parkeerplek (vaccinatie volg P).

Gewijzigde verkeerssituatie

De Kerkstraat wordt tussen 't Dorp en Julianastraat afgesloten voor verkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer (aanwonenden en mensen die komen voor vaccinatie).

Op het parkeerterrein bij 't Vijfeiken en zwembad 't Kuipke is éénrichtingsverkeer ingesteld (toegang via Kerkstraat, uitgang op J.F. Kennedystraat).

Parkeren
Op de parkeerlocaties en bij afgesloten weggedeeltes Kerkstraat staan verkeers- en parkeerregelaars om het verkeer in goede banen te leiden. Volg hun instructies op.

Vanaf de verschillende parkeerplaatsen is een duidelijke looproute naar sporthal 't Vijfeiken aangeduid (verwijsborden).

Kaartje
Hieronder kunt u een kaartje van Heesch downloaden waarop aangegeven is waar de parkeerplekken zijn en hoe u vervolgens naar sporthal 't Vijfeiken kunt lopen.

Te downloaden:

* Kaart Vaccinatie.pdf (820,44 KB)

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35